SoOpEr

Miercuri, Mai 13, 2009, 05:05 PM 

Mass-uri
     media: 4.11 din 9 voturi

Sunt baiat cuminte , ma culc la 22:00, ma trezesc la 06:00 , nu beau, nu fumez, nu ma droghez, nu-mi insel gagica , dar si cand oi iesi din puscarie .....

Ma uit la luna ... e superba, ma uit la tine... si.... mai bine ma uit iar la luna

Dintzii tai sunt k stelele de pe cer....de un galben uimitor si la mare distanta intre ei

Ora de dirigentie=Stirile ProTv ...ora de mate= Misiune imposibila ...fituica=te uiti si câstigi...suflatul=înca o vorba sa-ti mai spun ...vacanta=am mai întalnit si români fericiti...nota 10=fenomen paranormal...nota 3=chestiunea zilei....elevul silitor=specie rara ...elevul chiulangiu=tânar si nelinistit...chiulul=disparitie în 5 minute... sedinta cu parintii =întâlnire de gradul 3...cine e de acord cu asta sa dea mai departe.

Bea Suc de portocale ! Pentru ca sucul de portocale inseamna sanatate Sanatate inseamna Sport! Sport inseamna viata ! Viata inseamna Bani! Bani inseamna Femei! Femei inseamna ***! *** inseamna S.I.D.A ! S.I.D.A inseamna Moarte ! Nu mai bea SUC DE PORTOCALE !

COINCIDENTE SINISTRE:
Anul 1981: 1. Printul Charles se casatoreste .
2. Liverpool castiga Cupa Europeana.
3. Papa moare.
Anul 2005: 1. Printul Charles se casatoreste.
2. Liverpool castiga Cupa Europeana.
3. Papa moare.
CONCLUZIE: Daca Printul Charles se mai casatoreste o data si Liverpool ajunge iar in finala ar fi bine sa-l anunte cineva pe Papa.


Cum sa NU mai fii manelist, in 10 pasi usor de aplicat 1.Tunde-ti floacele de par gelate de pe frunte 2.Fa rost de o sticla de diluant sa iti cureti parul de gel 3.Scurteaza-ti ciocatele/pantofii cu cioc de ratza 4.Cheama echipa de descarcerare sa te scape de ghiuluri 5.Imbraca-te in haine nu in carpe sau macar incheie-ti camasa si coloreaza-ti blugii 6.Scapa de Dacia 1300 cu inimioara Maggi in geam 7.Nu mai fa comert cu telefoane 8.Scapa de dusmani 9.Pune mana pe un Abecedar si invata sa scrii si sa citesti corect 10.Da mai departe acest link celor care crezi ca inca pot fi ajutati

Tatal nostru care esti in cancelarie, fa-ne noua pauzele de 50 de minute si orele de 10, schimba-ne noua tot regulamentul. Precum în vacanta, asa si la scoala. Si nu ne lua pe noi duminica de la discoteca si ne iarta noua orele chiulite, precum si noi iertam parintilor nostri ca nu ne dau bani de 3 ori pe zi. Si lasa-ne sa copiem la teze si da-ne noua numai note bune. Si azi, si mâine, si poimâine, si în vecii vecilor. AMIN !!


Comentarii


  Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
   
   
   
  powered by
  www.ABlog.ro
  Termeni si Conditii de Utilizare